}

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?

.salam.


pada semua yang join segmen ni , saye alu-alukan mengkritik blog saye : ). saye terima seadanya dengan hati terbuka ala-ala mulut dinasour.hehe tapi  abg BEN kate , TIDAK SAMA SEKALI DIBENARKAN menggunakan bahasa kesat. ingat tau! sayekan pempuan , lembut hatinya. ^_^
senarai URL <----

12 comments:

  1. Blog berat sebab beberapa pekara.

    - daun2 yang turun.
    - widget korea sebelah kanan tu.

    Dan kalau boleh, buat scrollbar untuk archive. =)

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. tukar tulisan kat title post :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..semua dh ok cuma senarai entry tu macam panjang sangat,serabut sikit bila guna hierarchy *sorry* kalau dpt tukar flat list pun dh ok rasanya (^_^)v



    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. kritik ikhlas , x perlu snow sbb blog jd berat n shout tu besar sgt..yg lain ok

    dah folo n kritik balik blog saya

    ReplyDelete
  5. salam,perg, daun berguguran...
    huhu, nice, tapi kecilkan sidebar, dah sama sizze dengan entry post,, entry plak nampak terhad nanti...
    pic cover yang tulis "shout" tu terlalu besar,,,kurang size untuk kecantikan blog

    -buat scrolbar untuk bloglist dan blog arcieve jugak

    -pop-up comment box ok

    t.kasih bagi komen

    =)

    jom2

    Segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. errrr..boleh ke nk kritik ni??errr..hehhe xder ape nk kritik pun..blog sakura ni sweet jer =)

    ReplyDelete
  7. terima kasihh atas kritikan sume ^_^
    saye akan mmperbaikinya.heee

    ReplyDelete
  8. Haiii...

    takde apa yang nak di komen

    semua ok ajerrrr

    kalau nak doodle free, datang lah sini..esok last day offer tau ^____^

    ReplyDelete
  9. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

thankiuuuu ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...