}

senyum..tak perlu kata apa-apa..


seram tak?? hahahaha nak join segmen senyum tak perlu kata apa-apa by zippo? 

 saya ajak :

19 comments:

  1. Ngeh ngeh ngeh...Telaka ni telaka..Tunggu Update ye kakak kih kih kih

    ReplyDelete
  2. @ZIPPO MILLER
    hehe..gamba mase mude-mude dulu..huhu
    baek kak..

    ReplyDelete
  3. @Cik Meyo
    welcome yawyaw.. da siap assignment, anta kat sini tw.haha

    ReplyDelete
  4. @luqman eshak
    hahaha.. buat taw. aku nk tgk gamba ko pulak.he

    ReplyDelete
  5. comel,,,,tergoda ak cmni,,haha

    ReplyDelete
  6. hehe.,ini memang xperlu nak kata apa-apa.,^^

    -Alahai~

    ReplyDelete
  7. arghh,dah lame x nampak pondan ni,tetibe muncul lg..terkejut saye dibuatnye..hahaha..menarik segmen ni but again, i missed it..kenape aku slalu noticed time dah tarikh luput?..haishh..

    ReplyDelete
  8. alamak, lpa nak bagitaw aritu yg assignment dah siap, haha. wekk2! :PP

    ReplyDelete
  9. tak mau kata apa-apa...senyum!

    dah siap conteng:)

    ReplyDelete
  10. @hyemynameisrasyid
    erk.hehe kite pon tak twu nak cakap ape..haha

    ReplyDelete
  11. @SITI NUR KEMBANG
    hahaha tu la.. mesti kau rinduu kan kat pondan ni..
    adush ,tu lah kau.. rjn2 a dtg blog aku..haha

    ReplyDelete
  12. @Cik Meyo
    haha.. xpela.. aku da skodeng da ponn..

    ReplyDelete
  13. @Aina
    hehe.. maafla.. pondan ni memang over cket.heh

    ReplyDelete

thankiuuuu ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...