}

gigi palsu dah siap!

.assalamualaikum.


Da lama tak update blog. seriously rasa kekok.. aww. entry ni kira sambungan la dari entry lepas yang berzaman tu kann. hihi gigi palsu yang saya buat tu dah siaap! here are the pics!

tadaaa!

this one is the complete denture yang buat last sem :)

niat di hati nak update every step untuk buat denture ni. apakan daya, masa mencumburui.. cehh. haha
pelbagai dugaan nak buat denture ni taw. bukan senang. yang paling mencabar di antara yang mencabar adalah time buat wire bending. berdarah tangan kata kauu. jangan main-main.




haruslah ada bukti kan

 ini la wire bending yang disebut sebut tu mihmih

dan ni la yang mencederakan tangan aku. please be nice to me next time ok!

selesai sudah sem kali ni. sekarang tengah tunggu result je. harap semuanya baik belaka. amiinn :)

6 comments:

  1. wah...pakar pembuat gigi palsu...boleh minta dengan kamu kalau macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru belajar kancil.. belum pakar lg hehe

      Delete
    2. bukan senang dan bukan semua orang tahu membuatnya...apapun tahniah

      Delete
  2. Replies
    1. Ya.. nak bt gigi palsu ke incik? Haha

      Delete

thankiuuuu ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...